Automation i fokus

Automation i fokus

Bonnet Maskinfabrik A/S har sat og sætter løbende fokus på automation for at optimere vores produktionskapacitet og fleksibilitet. Vi kører efter mottoet. Kunsten er ikke at arbejde, men at få maskinerne til at arbejde for os.

Dette gøres fra det helt simple, til at have styr på værktøjer, reservedele og opstillingskort til avancerede automatiserede systemer hvor virksomheden effektivt håndtere både store og små ordrer. Dette sikrer en høj grad af tilpasningsevne, fleksibilitet og kundetilfredshed. Denne tilgang understøtter ikke blot effektiviteten i produktionen men spiller også en central rolle i bevarelsen af arbejdspladser, og endda at trække produktionen hjem til DK i igen.

80% af alle vores CNC bearbejdningscentre er i dag med multipalette systemer og er integreret Renishaw måleudstyr.

Og 75% af vores drejebænke er automatiseret. Enten i form af gantriladere, stangfødere eller robotter.

Denne form for automation muliggør ubemandede produktion, som reducerer omkostningerne og øger konkurrenceevnen, hvilket gør at medarbejderne parallelt kan fokusere på komplekse eller enkelt styks opgaver.

Vi kan med vestjysk beskedenhed siger, at vi er områdets mest automatiserede virksomhed med de mest moderne maskiner, inden for vores industri.

Pt. vores produktions rekord, 23timer 6min og 39 sek. produktion på et døgn.

Sat på et horisontalt center med10 paletter og 8 timers daghold, da vi ikke kører skiftehold.

- Bonnet Maskinfabrik - 2C2A5796 scaled - Automation i fokus